Jullie liefde vieren? Boek een kennismaking met esther

Wie is Esther?

‘Enthousiast, spontaan, oprecht, persoonlijk, betrokken, humor, relaxed’

Sinds 1987 ben ik buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS). Ik ben benoemd bij de gemeenten Stichtse Vecht en Woerden en beëdigd bij de rechtbank in Utrecht.
Door de vele enthousiaste reacties en de vraag om elders ceremonies te verzorgen heb ik ‘Beleef het Moment’ opgericht en ben ik sinds 2015 zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker.

Trouwen is mijn passie!

Het is een eer om bij te mogen dragen aan jullie mooiste dag, om samen een onvergetelijk moment te beleven waarop jullie samen met jullie familie en vrienden jullie liefde vieren!


Met persoonlijke betrokkenheid en inlevingsvermogen maak ik jullie ceremonie op maat! Hierbij staan jullie persoonlijke wensen en levensverhaal centraal. Ik denk met jullie mee hoe het nóg mooier kan. Geen standaardverhaal, maar verrassend, eigentijds, spontaan, persoonlijk, met een lach en een traan en interactie. Met ruimte voor muziek, met een rol voor de getuigen en kinderen, het uitspreken van een gelofte en het al dan niet gebruiken van persoonlijke symbolen. Graag draag ik bij aan jullie dag, zodat jullie ceremonie een bijzonder moment in jullie leven wordt! Een moment waarvan jullie later zeggen: ‘het was zoals we het voor ogen hadden!’ Dan is mijn missie geslaagd.

Lieve woorden van bruidsparen

Een aantal bruidsparen hebben een uitgebreide review geschreven over hun prachtige trouwdag. Klik op de afbeelding om de review te bekijken.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten! Zullen we afspreken?

Lieve woorden van gasten

Een aantal daggasten hebben op beeld hun ervaringen gedeeld. Klik op de video om de review te bekijken.