Gefeliciteerd!

Jullie hebben iets te vieren!

Bruidspaar, bruid en bruidegom, herbevestiging trouwbelofte, bruidsboeket

Kijk door de jaren heen terug op jullie liefde en blik vooruit naar de toekomst. Beleef dit mooie moment samen met kinderen, kleinkinderen en getuigen van toen. Een heerlijke dag! 

samenwonen, gezin met kinderen, samenleven, familie

Ook samenwoners hebben behoefte om hun liefde met familie en vrienden te delen. Met een mooie ceremonie wordt jullie dag een onvergetelijk moment. 

Herbevestiging trouwbelofte

Of het nu een papieren, blikken, of koperen huwelijksdag betreft, het is goed om met enige regelmaat stil te staan bij jullie liefde en dit te vieren.

Dit kan natuurlijk ook de huwelijksverjaardag van jouw ouders zijn. Niets is mooier dan er samen een heerlijk onbezorgde dag van te maken, waarbij zij centraal staan.

Samen met (klein)kinderen, familie en vrienden jullie liefde en verbondenheid vieren door elkaar wederom het jawoord te geven is een feest! Hoe leuk is het als ik als trouwambtenaar, een toespraak houd. Het wordt helemaal bijzonder als ik jullie ook getrouwd heb! We kijken terug, staan stil bij wat is en kijken vooruit. 

Indien mogelijk kunnen de getuigen van toen nu weer getuigen. Vertoon de trouwvideo en foto’s waar jullie een bijzondere herinnering bij hebben. Naaste familie, kinderen en kleinkinderen kunnen een passende bijdrage leveren aan de ceremonie. Jullie zijn vrij om te kiezen waar  de ceremonie zal plaatsvinden. Dit kan thuis maar natuurlijk ook op een feestlocatie die bij jullie past. 

 

Samenlevingsceremonie

Jullie zijn officieel al jaren samenwonend, en denken erover om dit te vieren. Fijn te horen! Ik kan een passende samenlevingsceremonie samenstellen.

Een ceremonie waarin jullie liefde gevierd wordt. We kijken terug naar hoe het allemaal begon en waar jullie nu staan. 

Natuurlijk ruimen we tijd in om te horen wat er zo bijzonder is aan jullie en aan jullie relatie.

Kinderen, familie, en vrienden worden hierbij betrokken en er wordt op een bijzondere wijze aan elkaar uitgesproken dat het de intentie is om bij elkaar te blijven en voor elkaar te zorgen. We maken hier een speciale dag van, vol dierbare momenten! 

 

Esther de Groote

Trouwambtenaar en ceremonieel spreker

06-27030449

​esther@beleefhetmoment.nl

Bedankt! Bericht verzonden.