Gefeliciteerd!

Jullie gaan trouwen!

Hét moment

waarop de liefde wordt gevierd

Gefeliciteerd, jullie hebben besloten om jullie liefde te bekronen met een bruiloft! 

Iedere bruiloft en ieder paar is bijzonder en vraagt om een persoonlijke ceremonie; een trouwceremonie waarin jullie de liefde vieren en dit samen met jullie gasten beleven! 

Graag denk ik met jullie wensen mee. Door mijn zeer grote ervaring (na 1000+ bruiloften mag ik dit wel zeggen!) kan ik welkome tips geven.

Mijn toespraak is eigentijds, spontaan, persoonlijk en een knipoog hier en daar geeft jullie ceremonie precies die gewenste persoonlijke touch

Met ruimte voor muziek, het betrekken van de getuigen en kinderen, het uitspreken van een gelofte en het gebruik van persoonlijke symbolen zijn er legio mogelijkheden voor jullie persoonlijke dag!

Graag draag ik bij aan jullie dag, zodat jullie ceremonie een bijzonder moment in jullie leven is! Een moment waarvan jullie later zeggen: 'het was zoals we het voor ogen hadden!' Dan is mijn missie geslaagd. 

Wettelijk huwelijk

Trouwen voor de wet kan op een officiële trouwlocatie of een vrije locatie in een gemeente van jullie keuze. Het gaat hier om een officiële huwelijksvoltrekking, het burgerlijk huwelijk met een trouwakte opgemaakt door de gemeente waar jullie trouwen. 
Trouwen in Gemeente Stichtse Vecht of Woerden
Ik ben benoemd als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand in de gemeente Stichtse Vecht en de gemeente Woerden. Als jullie in een van deze gemeentes willen trouwen, dan kunnen jullie mij een bericht sturen.
Voor meer informatie over trouwen in Stichtse Vecht, klik hier.
Voor meer informatie over trouwen in Woerden, klik hier.
Trouwen in een andere gemeente
Als zelfstandig beëdigd trouwambtenaar mag ik ook in andere gemeentes trouwen. Dit mag zowel op officiële trouwlocaties, alsook op vrije locaties. Dit hangt van de gemeente af waar jullie willen trouwen. Voorwaarde hierbij is dat deze gemeente mij voor één dag benoemd. Hiervoor dien ik dan een verzoek in. Door deze optie kan ik, waar jullie ook trouwen, jullie trouwambtenaar zijn.
 

Ceremonieel huwelijk

Wil je je huwelijk nog een keer over doen, omdat je het de eerste keer eenvoudig hebt gehouden? Of wil je een uitgebreide ceremonie op een bijzondere locatie, op een bijzonder moment of zelfs in het buitenland, zonder beperkt te worden door tijd en voorschriften? Als dit jullie wens is, dan kunnen jullie ervoor kiezen om ceremonieel te trouwen.

Deze ceremonie lijkt echt, maar jullie hebben het wettelijk huwelijk al eerder gesloten. Jullie gasten merken hier verder niets van! Ook bij ceremonieel trouwen worden de vragen door mij gesteld en/of de trouwbelofte aan elkaar uitgesproken, ringen gewisseld en tekenen jullie en de getuigen.

Doordat er tijd in overvloed is tijdens deze ceremonie, kun je gebruik maken van live muziek, kunnen gasten het woord nemen, mogen jullie getuigen en/of kinderen iets bijzonders doen, en kun je gebruik maken van multimedia en rituelen. Kortom, dit is een unieke mogelijkheid om jullie huwelijk nog meer glans te geven onder toeziend ogen van jullie familie en vrienden!

Bij ceremonieel trouwen, zowel in binnen- als buitenland, is er veel mogelijk en daar wil ik graag aan bijdragen. 

 

Esther de Groote

Trouwambtenaar en ceremonieel spreker

06-27030449

​esther@beleefhetmoment.nl

Bedankt! Bericht verzonden.