Meer over mij

Esther de Groote, Beleef het moment!, beleef het moment, trouwambtenaar, BABS, ceremonieel spreker, trouwambtenaar tekent trouwakte, Esther de Groote tekent trouwakte

Esther de Groote

Beëdigd trouwambtenaar en ceremonieel spreker

Sinds 1987 ben ik benoemd en beëdigd als trouwambtenaar (BABS oftewel buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) in de gemeente Stichtse Vecht en sinds 2013 in de gemeente Woerden.

In die 30 jaar heb ik meer dan duizend paren getrouwd, van allerlei pluimage. Ik vind het na al die jaren nog steeds een grote eer dat ik mag bijdragen aan een ceremonie, en doe dit met grote persoonlijke betrokkenheid. Mijn interesse in mensen en hun persoonlijke levensverhaal staat hierbij centraal. Ieder paar is tenslotte uniek, en heeft een eigen verhaal!

 

Door de vele enthousiaste reacties en mijn passie voor mijn werk, heb ik op 10 maart 2015 'Beleef het Moment' opgericht. Hierdoor kunnen persoonlijke wensen voor bruiloften en jubilea nog specifieker naar voren komen, in een ceremonie die niet gebonden is aan tijd. De laatste jaren combineer ik mijn werk bij de gemeentes met 'Beleef het Moment', en dat is een prima combinatie!

Naast wettelijke trouwceremonies in Nederland verzorg ik ook ceremonies voor 'ceremonieel trouwen', de 'herbevestiging van de trouwbeloftes (rewedding)' en het 'vieren van het samen' zijn (jubilea getrouwd en ongetrouwd).

Wat kan ik hier nog vertellen? Skiën is een van mijn grootste passies, ik gaf al les in mijn studietijd en die passie is gebleven! Verder houd ik van reizen, piano spelen, paardrijden, muziek, fitness, mountainbiken, zeilen, fotograferen en koken. Als je meer wilt weten, neem dan vooral contact met mij op!